Пробне Інтернет-тестування

Підготовка до ЗНО від 10 класу

Наш лічильник

Покрокова інструкція проходження Пітесту 29.04.2011

а) Встановіть Adobe Reader – програму для роботи з файлами формату pdf. Це гарантує Вам зручну роботу з усіма матеріалами Пітесту. Встановлення безкоштовне. Встановити можна тут.

б) Зайдіть на свою персональну сторінку учасника Пітесту. Переконайтеся, що статус Вашої заявки: оплачена.

в) Тестові зошити та бланки відповідей будуть доступні на Персональній сторінці увесь час з 01.05.2011 до 07.05.2011. Працювати з зошитами та бланками відповідей Ви зможете протягом зазначеного терміну у зручний для Вас час.

г) Виконавши завдання тестового зошита Ви повинні на персональній сторінці заповнити електронний бланк відповідей А. Відкрийте електронний бланк А на персональній сторінці. Для заповнення цього бланка у клітинці, де треба поставити відмітку (хрестик), клацніть один раз лівою кнопкою мишки. Щоб виправити неправильно введену відмітку, по ній слід клацнути правою кнопкою мишки ще раз. Відмітка щезне. Так можна виправляти неправильно введені дані. Для введення числових даних слід скористатися клавіатурою. Надіслати заповнений електронний бланк відповідей А можна лише ОДИН раз не пізніше 07.05.2011.

д) Для учасників Пітесту, які обрали українську мову та літературу або англійську мову. Для відповіді на відкриті завдання Вам треба роздрукувати бланк Б з персональної сторінки. З української мови та літератури бланк Б двосторонній, із англійської мови – односторонній. Чорною ручкою насиченого кольору записуєте у бланк Б розгорнуту відповідь на відкрите завдання згідно з інструкцією в зошиті. Скануєте чи фотографуєте бланк Б з Вашою відповіддю. Скан чи фотографію через свою персональну сторінку надсилаєте нам. Для цього треба використати кнопку на персональній сторінці «Вибрати файл» – щоб вибрати файл зі сканом чи фотографією бланка Б, і кнопку «Відвантажити» – щоб переслати нам вибраний файл. Для української мови та літератури процедуру надсилання треба виконати двічі: для лицевого та зворотного боку бланка Б. Вимоги до відсканованої чи фотографованої роботи: чітка видимість усього бланка Б, читабельність тексту, розширення 300 dpi у відтінках сірого кольору (для сканів), об'єм файлу не більше 2 Мбайт. Учаснику, який не надіслав бланка Б, або відсканована робота якого не відповідає вимогам, буде перевірений і оцінений лише бланк А.

Усі зазначені у цій інструкції дії можна виконати
з 01.05.2011 до 07.05.2011 у зручний для Вас час.
Бажаємо успіхів!

Наші партнери