Пробне Інтернет-тестування

Підготовка до ЗНО від 10 класу

Наш лічильник

Про Пітест 03.01.2011

Пробне Інтернет-тестування – унікальна можливість перевірити свої знання напередодні Зовнішнього Незалежного Оцінювання та отримати прогноз оцінки за шкалою 100-200 з вибраних предметів.

Пробне Інтернет-тестування – спеціально організований тренінг осіб, метою якого є надати учасникам:
•    якісні тестові матеріали;
•    результати виконання учасниками тестів у шкалі 100-200;
•    можливість закріпити навички роботи з тестовими зошитами та бланками відповідей.

Починаючи з 2011 року пропонуємо учням 10 класу перевірити свої знання на тесті у форматі ЗНО, отримати навички роботи з тестовими зошитами та бланками відповідей та оцінку за шкалою 100-200 з вибраних предметів. Структура тесту для 10 класу за формою аналогічна тестові для випускників, а за змістом охоплює менше матеріалу – лише теми, вивчені до закінчення 10 класу.


До розробки та рецензування тестових зошитів з усіх предметів залучаються лише висококваліфіковані фахівці, які завершили курси навчань розробників тестових завдань та отримали відповідні сертифікати. Відкриті завдання з розгорнутою відповіддю перевіряють сертифіковані екзаменатори, спеціально навчені для здійснення «безпаперової» перевірки (в Україні цього ще ніхто не робив). За допомогою програмних засобів фахівці опрацюють результати, проведуть шкалювання та створять таблиці переведення тестових балів за тест у шкалу 100-200.

Реєстрація відбувається через наш сайт pitest.org.ua з 21 березня до 20 квітня 2011 року. Ви подаєте необхідні для реєстрації дані, роздруковуєте квитанцію та оплачуєте послугу (30 грн за один тест з української мови і літератури та з англійської мови, 20 грн за один тест з інших предметів: біологія, географія, історія України, математика, фізика, хімія). На сайті відкривається Ваша персональна сторінка учасника Пітесту, де з 1 до 7 травня 2011 року Ви отримаєте доступ до тестового зошита та бланків відповідей та заповните електронний бланк відповідей. Якщо ви обрали тест з української мови і літератури або з англійської мови, то роздруковуєте бланк Б, пишете на ньому розгорнуту відповідь до відкритого завдання, скануєте і через свою персональну сторінку надсилаєте відскановану електронну копію бланка Б організаторам. Вони опрацьовують отримані результати та на їх основі проводять шкалювання та створення таблиць переведення балів за тест у шкалу 100-200. Від 17 до 25 травня 2011 року Ви зможете отримати свою оцінку у шкалі 100-200 балів на персональній сторінці учасника Пітесту.

Наші партнери