Пробне Інтернет-тестування

Підготовка до ЗНО від 10 класу

Наш лічильник

Детальна інструкція проходження ПІ-тесту 2012 09.03.2012

У 2012 році пробне Інтернет-тестування буде проведене лише для учнів 10 класу.

І. Реєстрація триватиме з 12 березня до 12 квітня 2012 року

На сайті pitest.org.ua зайди на сторінку «Реєстрація на ПІ-тест 2012». Ознайомся з угодою публічної оферти про надання послуг пробного Інтернет-тестування, заповни особисті дані учасника, вибери предмети, зайди на особисту веб-сторінку, роздрукуй її та квитанцію для оплати послуги (30 грн. – за тест з української мови та літератури чи за тест з англійської мови, 20 грн. – за кожен інший тест). Оплати послугу у будь-якому банку України. Через три-чотири дні статус заявки на особистій веб-сторінці зміниться на «оплачена».

ІІ. Проходження ПІ-тесту буде можливим з 20 до 30 квітня 2012 року

Протягом усіх цих днів буде відкритим доступ до зошитів та бланків відповідей. Радимо виділити собі потрібний для складання тесту час і самостійно пройти тест. Перенеси відповіді в електронний бланк А або в спеціальну таблицю з відповідями на особистій веб-сторінці. На останнє завдання з української чи англійської мови треба надати розгорнуту відповідь - власне висловлення, яке перевірятимуть спеціально навчені екзаменатори. Зробити це зможеш одним з двох способів: напиши відповідь на бланку Б, відскануй чи сфотографуй його і надішли нам через свою особисту веб-сторінку, або набери текст у відповідному вікні на своїй особистій веб-сторінці. Після правильного надання відповідей на особистій веб-сторінці активуються кнопки «Надані відповіді». Відповіді можна надіслати лише один раз. На усі ці процедури маєш повних одинадцять діб.

ІІІ. Результати будуть доступні з 15 до 25 травня 2012 року

На особистій веб-сторінці будуть доступні твої відповіді, правильні відповіді на тест і розгорнутий результат виконання тесту по усіх завданнях і у шкалі 100-200.

Наші партнери