Пробне Інтернет-тестування

Підготовка до ЗНО від 10 класу

Наш лічильник

ПІ-тест 2012 на старті 11.01.2012

Пробне Інтернет-тестування (ми називаємо його ПІ-тест) – унікальна можливість перевірити свої знання та отримати прогноз оцінки за шкалою 100-200 з вибраних предметів.

ПІ-тест – спеціально організований тренінг, метою якого є надати учасникам:
•    якісні тестові матеріали;
•    результати виконання тестів у шкалі 100-200;
•    можливість набути навички роботи з тестовими зошитами та бланками відповідей.

Починаючи з 2011 року ми пропонуємо учням 10 класу перевірити свої знання, виконуючи завданнях у форматі ЗНО, отримати навички роботи з тестовими зошитами і бланками відповідей та оцінку за шкалою 100-200 з вибраних предметів. Структура тесту для 10 класу за формою аналогічна тестові для випускників, а за змістом охоплює менше матеріалу – лише теми, вивчені до закінчення 10 класу.


До розробки та рецензування тестових зошитів з усіх предметів залучаються лише висококваліфіковані фахівці, які завершили курси навчань розробників тестових завдань та отримали відповідні сертифікати. Відкриті завдання з розгорнутою відповіддю перевіряють сертифіковані екзаменатори, спеціально навчені для здійснення «безпаперової» перевірки (в Україні така технологія була використана вперше саме при перевірці ПІ-тесту 2011 року). За допомогою програмних засобів фахівці опрацьовують результати, проводять шкалювання та створюють таблиці переведення тестових балів у шкалу 100-200.

Реєстрація відбудеться через наш сайт pitest.org.ua з 12 березня до 12 квітня 2012 року. Після того, як Ви подасте необхідні для реєстрації дані, роздрукуєте квитанцію та оплатите послугу (третій рік поспіль оплата залишається незмінною: 30 грн. за один тест з української мови і літератури та з англійської мови, 20 грн. за один тест з інших предметів: біологія, географія, історія України, математика, фізика, хімія) на сайті відкривається особиста веб-сторінка учасника ПІ-тесту, де з 20 до 30 квітня 2012 року Ви отримаєте доступ до тестового зошита, бланків відповідей та інструкції щодо їх заповнення та надсилання. Організатори опрацюють отримані результати та на їх основі проведуть шкалювання і створення таблиць переведення балів у шкалу 100-200. Від 15 до 25 травня 2012 року Ви зможете отримати свій розгорнутий результат за тест та оцінку у шкалі 100-200 балів на особистій веб-сторінці учасника ПІ-тесту.

Наші партнери